Вибір професії –  це крок у доросле життя

28 листопада 2019 року у Переяслав-Хмельницькій міськрайонній філії КОЦЗ відбувся ще один інформаційний захід для активних, цілеспрямованих випускників 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста та району «Презентація навчального закладу». Презентував свій навчальний заклад Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія».

На заході були присутні заступник директора центру зайнятості Любов Томченко, яка відкрила захід, представники навчального закладу, професор кафедри конституційного, адміністративного та міжнародного права Надія Щербак та студенти.

Під час проведення заходу учасники  були  ознайомлені з умовами навчання, матеріально-технічною базою та соціальною інфраструктурою, яка включає два сучасних навчальних корпуси, новий комфортабельний гуртожиток та стадіон, що розташовані в студмістечку.

У навчальному закладі створені належні умови не тільки для опанування майбутньою професією, а й всебічного розвитку особистості – бібліотека, читальна зала, спортивний зал, працюють гуртки, секції та факультативи.

Розповідаючи про напрямки навчання заспеціальностями «Міжнародне право», «Психологія», «Кібербезпека», «Системний аналіз» та інші, професорка підсумувала, що випускники їхнього навчального закладу придатні до роботи в органах юстиції, органах РАЦС, органах внутрішніх справ, апаратах органів державної виконавчої служби і місцевого самоврядування, юридичної і кадрової служби, прес – секретарями і.т.д.

По завершенню заходу всі присутні відмітили корисність даної  зустрічі, учні отримали буклети, листівки з номерами телефонів, адресу навчального закладу, де проходить навчання та мали можливість безпосередньо поспілкуватись зі студентами ВУЗу.

Додати коментар