“Ні! Насильству у власній родині”, “Насильство серед підлітків” – на такі теми було проведено профілактичні бесіди у “п`ятій” школі

У рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”, 27.11.2019 року в Переяслав-Хмельницькій ЗОШ І-ІІІ ст. №5 з учнями 8, 9 класів була проведена профілактична бесіда головним спеціалістом служби у справах дітей та сім’ї виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради Хоменко Л.О., головним спеціалістом з питань відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Свириденко А.В., інспекторами ювенальної превенції Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області Костюком І.С., Кайденком Д.А. на тему: “Насильство серед підлітків»”, “Ні! Насильству у власній родині”.
Метою заходу була профілактика злочинів та правопорушень серед неповнолітніх, насильства в сім’ї та навчальному закладі, надання учням інформації про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх, їх законних представників, форм та ознак насильства. Учням була надана презентація щодо акції «16 днів проти насильства» та відеоролик щодо фактів насильства серед однолітків та в родинах. Також були роздані буклети на тему: «Стоп насильству» та в черговий раз наголошено про Служби, куди необхідно звертатися з даними проблемами.

 

Додати коментар