Факультету фізичного виховання місцевого університету – 30!

Із нагоди цього неймовірного ювілею відбувся святковий концерт за участі призерів олімпійських ігор, чемпіонів Європи, світу, України, майстрів, заслужених майстрів та майстрів спорту міжнародного класу. Глядачів дивували вокалом, поезією, сучасними танцями та фрагментом КВК, заради якого на сцену повернулась славнозвісна команда “Любіма команда наших мам”, за якою вже засумували усі сковородинівці. А враховуючи специфіку профілю факультету, усі присутні мали змогу поспостерігати за такими неймовірними дійствами, як УШУ, бальні танці, бокс, карате, сумо, гімнастика і навіть бодібілдинг.

Привітав винуватців заходу і міський голова Тарас Костін.

Концерт дійсно був феєричним і масштабним. Численні нагородження, чудові виступи, ефектні дійства, багато гумору та позитиву – усе це разом змушувало посміхатися та, не відводячи погляд, спостерігати за цими прекрасними людьми, які творили шоу на сцені.

Дякуємо факультету фізичного виховання за подаровані емоції і вкотре щиро вітаємо усіх студентів та викладачів цього факультету з їхнім святом – 30-річчям від їхнього створення.

Зичимо вам багато перемог, наснаги, терпіння, нових здобутків, побільше талановитих студентів та ще багато-багато років процвітання і розвитку .

Джерело

Додати коментар