В Ірпені пройде молодіжний форум “Молодь всюди”

9-10 грудня в Конференц-холі Ірпеня відбудеться молодіжний форум, на якому обговорюватимуть як реалізувати молодіжну політику у 2020 році.
В програмі форуму презентація роботи управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання протягом 2019 року.
  • Коли? 9-10 грудня 2019 року
  • Де? Конференц-Хол (м. Ірпінь, вул. Северинівська, 118 а)
  • Організатори: Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА, Молодіжна рада при КОДА, КЗ КОР “Київський обласний молодіжний центр”
Для участі у Форумі потрібно зареєструватися до 5 грудня за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1QHWxTOh3yNzN9Y8WXlBApUOgtwslCeTK4TsbXY26igo/viewform?ts=5dcea993&edit_requested=true
 
Запрошуються керівники структурних підрозділів міськвиконкомів, які працюють з молоддю; активістів та лідерів молодіжного руху, представників громадських організацій та об’єднань; молодіжних громадських та студентських рад, організацій, які займаються роботою з молоддю у сфері національно-патріотичного виховання; переможців конкурсів проектів програм у сфері молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.
 
У 2019 році утворено потужну молодіжну раду, яка дала поштовх посилення участі молоді та збільшення представництва дієвих молодіжних рад Київщини.
Спікери поділяться успішними кейсами розбудови та розвитку молодіжних центрів в Київській області.
Форум надасть інформацію щодо механізмів та інструментів змін у громаді та залучення ресурсу на розвиток молоді.
На форумі також будуть визначені результати конкурсу Кращі практики молодіжної роботи Київщини, а на переможців чекатимуть нагороди.

Додати коментар