Вибір професії – успіх у майбутньому!!!

Минулого тижня у Переяслав – Хмельницькій міськрайонній філії  КОЦЗ відбувся захід «Презентація навчального закладу»  Державного університету інфраструктури та технологій (Київський інститут водного транспорту ім.. гетьмана Петра Конашевича – Сагайдачного) для активних, цілеспрямованих випускників 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста та району.

На заході були присутні директора центру зайнятості Любов Красова, яка відкрила захід, представники навчального закладу, старший викладач (відповідальна за профорієнтаційну роботу КІВТ ДУІТ) Людмила Кукалець, Павло Нікітін – доцент, кандидат економічних наук, який в свою чергу є генеральним директором Всеукраїнського об’єднання крюїнгових компаній (посередництва із працевлаштування моряків за кордоном), а також був запрошений директор ТОВ «ОВІГО», яке займається навчальною підготовкою, як і дітей так і дорослих в різних напрямках, один з яких, «Яхтинг», Григорій Горбаченко.

Під час проведення заходу учасники  були  ознайомлені з умовами навчання, матеріально-технічною базою навчального закладу, із спеціальностями «Річковий та морський транспорт», «Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології», «Екологія», та інші.

Розповідаючи про професії і спеціальності пов’язі з морем, Павло Володимирович надав інформацію про характер роботи, про переваги професії, її унікальність, розповів про ризики професії, умови праці, затребуваність професії на ринку праці, перспективи професійного розвитку.

Слово для виступу мав і директор ТОВ «ОВІГО», Григорій Горбаченко, який розповів про вітрильний спорт, походи на яхтах по Дніпру та Чорному морю, аматорське суднобудування та багато іншого.

 Після проведенння презентаційної частини заходу для учнів, викладачі провили цікаву, але досить пізнавальну вікторину.

Діти, які давали правильни відповіді отримали подарунки з символікою та атрибутикою данного навчального закладу.

По завершеню заходу всі присутні відмітили корисність даної  зустрічі, учні  отримали буклети, листівки з номерами телефонів, адресу навчального закладу, де проходить навчання.

Післі підведення підсумків всі охочі були запрошенні до чаювання з  тістичками та печивом, яке організували представники Київського інституту водного транспорту ім. Гетьмана Конашевича – Сагайдачного ДУІТ

Додати коментар