Турнір пам’яті доцента кафедри спортивних ігор Олександра Борисова вкотре зібрав у Переяславі його вихованців

у спортивній залі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбувся турнір з волейболу пам’яті доцента кафедри спортивних ігор Борисова Олександра Олександровича. Участь приймали команди з Баришівки, Миронівки, Щасливого, а також команда університету.

Турнір відбувався за коловою системою – після церемонії його відкриття, у ході якої з вітальним словом виступили кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент, заступник декана факультету фізичного виховання університету Петро Коханець та старший викладач кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму Віктор Погребний та вихованці Олександра Олександровича, команди зіграли 6 ігор. Зокрема команда університету зустрілася з командою з Баришівки, команда Миронівка – з командою Щасливого, і далі по колу.

За результатами перемог, здобутих у запеклій боротьбі врешті було визначено переможців та призерів турніру: І місце – команда з МиронівкиІІ місце – команда зі Щасливого (очолювана випускником вузу, вихованцем Олександра Борисова Михайлом Сухиною – прим.авт.);  ІІІ місце – команда університету.

Переможці та призери отримали кубки та медалі, за що оргкомітет змагань висловлює вдячність профспілковому комітету університету.

Для довідки:

Борисов Олександр Олександрович – суддя національної категорії з волейболу. 1991-1994 рр. – головний тренер жіночої волейбольної команди вищої ліги «Аплеко-Інститут» міста Переяслава-Хмельницького. Нагороджений почесною грамотою і відзнакою Міністерства освіти і науки України України «Відмінник освіти України» (1996), почесними грамотами Державного комітету з фізичної культури і спорту, Федерації волейболу України. Автор понад 22 публікацій та 15 навчально-методичних посібників у тому числі й 3-х навчальних посібників під грифом МОН України.

ФФВ нова емблема
Прес-служба факультету фізичного виховання

Додати коментар