Відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

8 листопада в сесійній залі Переяславської міської ради пройшли урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У заході взяли участь працівники відділу культури і туризму нашого міста, НЦК «Зустріч», місцевого університету, викладачі художньої та музичної шкіл, керівники клубів мікрорайонів, учасники народної самодіяльності, ветерани культурної галузі,заслужені працівники культури України та творчі особистості міста.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Тарас Костін. Він щиро побажав усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги та особистого щастя. Тарас Вікторович разом із заступником міського голови Валентиною Губенко, за сумлінну працю, відданість обраній професії, вагомий внесок у розвиток галузі культури та збереження історико-культурної спадщини, вручили Почесні грамоти Переяслав-Хмельницької міської ради, квіти та цінні подарунки: Пручковській Тетяні Едуардівні, бухгалтеру відділу культури і туризму; Литвишку Олександру Миколайовичу, реставратору НІЕЗ «Переяслав»; Курінній Юлії Георгіівні, викладачу Переяслав-Хмельницької дитячої художньої школи; Кононенко Надії Іванівні, двірнику НЦК «Зустріч»; та Куксі Лілії Григорівні, художньому керівнику клубу мікрорайону «Борисівка».

За постійну підтримку народної творчості, тісну співпрацю, допомогу у вирішенні проблем галузі культури, сприяння у підготовці і проведенні культурно-мистецьких заходів, начальником відділу культури і туризму Антоніною Курченко, під оплески присутніх, були вручені Подяки від управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації, подарунки і квіти: Мотузку Роману Миколайовичу, художнику, члену Національної спілки художників України; Крикуну Віталію Анатолійовичу, завідуючому Переяслав-Хмельницького клубу мікрорайону «Трубайлівка»; Ващенко Віті Миколаївні, завідуючій Переяслав-Хмельницького клубу мікрорайону «Борисівка».

Від відділу культури і туризму за сумлінну працю, відданість обраній професії, вагомий внесок у розвиток галузі культури та з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва були також вручено чимало грамот та цінних подарунків.

Звичайно ж були і музичні вітання підготовлені вихованцями Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава. Перед присутніми виступили вокалісти Валерія Заноза, Віталій Сандига, Вікторія Якубівська та вихованці вокальної студії «Акорд» дует «Капітошки», у складі Злати Хмельницької та Анастасії Завадської.

Додати коментар