«Що? Де? Коли?»

Усі ми добре знаємо, що знати все – неможливо. Але без ерудиції, вміння логічно мислити, практично використовувати власні знання, шукати і знаходити необхідну інформацію в сучасному світі не обійтися.
6 листопада 2019 року у Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава для дітей-лідерів, членів Міської Ради Дітей Переяслава були проведені змагання справжніх інтелектуалів – гру «Що? Де? Коли?». Молоді вчителі ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Бован Андрій Васильович і Дяченко Сергій Олександрович мають власний досвід у проведенні цієї гри, люблять у неї грати і самі були учасникам гри «Що? Де? Коли?» на Всеукраїнському рівні. Пропозиція провести гру «Що? Де? Коли?» для членів МРДП була саме їхня. А наші діти-лідери відразу ж погодилися.
У міській грі «Що? Де? Коли?» взяли участь п’ять команд. Ведучою гри була Вознюк Яна, учениця ЗОШ І-ІІІ ст.№3. Гра складалася з двох блоків.
Переможцями міської гри «Що? Де? Коли?» стали:
І місце – команда гімназії в такому складі:
1. Деменко Евеліна – капітан
2. Думан Аліна
3. Остапенко Анастасія
4. Сероєва Олександра
5. Миколаєнко Тетяна
ІІ місце – команда ЗОШ №7 у складі:
1. Власенко Діана – капітан
2. Головатюк Данило
3. Фаль Назар
4. Кононенко Максим
5. Якубовська Вікторія
6. Овсієнко Дарія
ІІІ місце – збірна команда гімназії та ЗОШ І-ІІІ ст.№7:
1. Скряга Анна (гімназія)- капітан
2. Білоусько Ліза (гімназія)
3. Яценко Вікторія (ЗОШ№7)
4. Шаменко Анна (ЗОШ №7)
Переможці міської гри «Що? Де? Коли?» нагороджені іменними грамотами начальника відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради.
Дякую Бовану А.В. і Дяченку С.О. за чудову пропозицію, вміло і вдало проведену гру, яка сподобалася усім учасникам, яка є корисною і пізнавальною для наших дітей. Сподіваюся, що на цьому спільні справи молодих вчителів міста з дітьми-лідерами, членами МРДП не закінчаться, а будуть продовжені спільними цікавими ідеями і проектами.

Додати коментар