Відбудеться семінар-навчання «Патріотичні екскурсії Київщини-2019»

З метою формування патріотичної свідомості і національної гідності, створення у кожному регіоні Київщини туристичних маршрутів патріотичного спрямування та підвищення туристичної привабливості регіону, підготовки гідів для проведення оновлених екскурсійних програм буде проведено семінар-навчання «Патріотичні екскурсії Київщини 2019».

Семінар-навчання складається з двох етапів:

  • перший етап навчально-практичний відбудеться 14 листопада 2019 року в м. Переяслав-Хмельницький (включає проведення екскурсії та майстер класу з екскурсійної діяльності);
  • другий етап теоретично-практичний відбудеться з 21 по 22 листопада 2019 року на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний» (вул. Шевченка, 63, с. Карапиші, Миронівський район, Київська область) і включатиме методику підбору інформаційних матеріалів, роботу з архівними даними, особливості організації екскурсії, ораторське мистецтво, створення маршрутів за допомогою google-карт, обговорення шляхів розвитку туристичної привабливості Київщини.

До участі у заході запрошується зацікавлена активна молодь з числа студентів, працівників музеїв, бібліотекарів, екскурсоводів, вчителів/викладачів предмету «Історія», вихованці історико – краєзнавчих гуртків області.

Для участі у заході необхідно заповнити таблицю:

ПІБ Дата народження Місце роботи/навчання Електронна адреса Контактний телефон
           

та надіслати її на електронну пошту kzkorkomc@gmail.com з темою листа «Екскурсії» до 11 листопада 2019 року, або зареєструватися за посиланням:

https://forms.gle/63WuGfsmFxDFBVxp6

Детальна інформація щодо часу та місця збору буде повідомлена учасникам після відбору.

Проживання, харчування, та трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотньому напрямку здійснюється за рахунок організаторів.

Контактні особи: Топчій Наталія, тел. 098- 958-36-30;

Остаповська Олена, тел. 093-911-59-73.

Додати коментар