Відбулася зустріч з учасниками проекту «Служба медико-соціальної допомоги на дому, та жертвами націонал-соціалізму у Переяславі» (клуб «Пам’ять серця» та членами «Української спілки в’язнів – жертв нацизму» з нагоди відзначення 75 річниці визволення України від фашистських загарбників

29 жовтня 2019 року відбулася зустріч з учасниками проекту «Служба медико-соціальної допомоги на дому, та жертвами націонал-соціалізму у Переяславі» (клуб «Пам’ять серця» та членами «Української спілки в’язнів – жертв нацизму» з нагоди відзначення 75 річниці визволення України від фашистських загарбників.
На Мітингу пам’яті виступили: міський голова Тарас Костін, директор школи Валентина Дем’яненко, учениця Соломія Радевич, голова «Української спілки в’язнів – жертв нацизму» Маркіян Демидов, студентка Університету Магдебург Стендаль Мая Барч.
Спільно з громадкістю, жертвами нацизму, молоддю міста та студентами Університету Магдебург-Стендаль (м.Магдебург, Німеччина), посадили фруктові саджанці в «Саду пам’яті». Кошти на 10 дерев дав Олександр Сочка (житель Києва, якому 29 вересня виповнилося 24 роки). Він сказав, щоб дерева росли в пам’ять про жертв Другої Світової війни і в ім’я миру на Землі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар