Відбувся показ документального фільму “Невидимий батальйон”

4 листопада 2019 року, у м. Переяслав-Хмельницький відбувся показ документального фільму “Невидимий батальйон”. Це перший документальний фільм про жінок, які воюють в зоні проведення операції об’єднаних сил. Знятий він був 2017 року і є частиною адвокаційної кампанії “Невидимий батальйон”, правозахисного руху, який захищає права жінок військовослужбовців і ветеранок АТО.
Перегляд фільму  відбувся в актовій залі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди». Подивитися представлений фільм прийшли студенти ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», студенти ДПТНЗ Переяслав-Хмельницького ЦПТО, а також учнів ЗОШ. Також завітали на перегляд фільму Марина Лазаренко – представник команди  «Невидимий батальйон»,  заступник міського голови Губенко Валентина Валеріївна, головний спеціаліст відділу фізичної культури, молоді та спорту Свириденко Альона викладачі навчальних закладів.
Дякуємо соціально-гуманітарному відділу ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»,  за підтримку показу фільму нашому місті.
 
 

Додати коментар