Сьогодні свій ювілей відзначає Почесний громадянин міста Ольга Тесленко

Сьогодні свій славний, сонячний ювілей зустрічає ветеран Переяслав-Хмельницької міської ради, Почесний громадянин міста Ольга Олексіївна Тесленко. Зі щирими вітаннями, квітами та подарунками до винуватиці свята завітали міський голова Тарас Костін та його заступник Валентина Губенко. Вони подякували Ользі Олексіївні за багаторічну подвижницьку працю, яскравий приклад людяності, мужності, сили волі, порядності. Тарас Костін: «Нехай ця ювілейна дата буде для Вас свіжим джерелом життєвого натхнення, а доля – завжди щедрою на добро».

Ті, кому довелося працювати разом із Ольгою Олексіївною, відзначають її такі професійні якості як виваженість у прийнятті рішень, мудрість в діях, відданість обраній роботі. А також вона дуже щира людина та приязна жінка, яка залишила після завершення свого трудового шляху чимало добрих справ.

Цієї святкової днини висловити свою шану та повагу талановитому організатору, мудрому і надійному другу, Людині із активною життєвою позицією також завітали голова профспілки працівників освіти міста Анелія Ковальська та директор Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Раїса Голованова. Багато гарних слів та побажань прозвучало на адресу ювілярки. Зичили, щоб кожен день був осяяний світлом добра і радості, а хмари тривог і розчарувань обминали небокрай життя Ольги Олексіївни. Не обійшлося і без сюрпризу – Анелія Віталіївна для іменинниці підготувала авторський вірш-вітання:

Ольго Олексіївно!

Зозуля наспівала Вам оці літа!

В мелодії пісень є особлива нота.

Вона лягла в основу Вашого життя.

Одним акордом стало: дім, робота…

Сьогодні зранку Вам звучать вітання!

І телефон не замовкає ні на мить!

І друзі Вам несуть найкращі побажання!

І Переяслава подяка Вам звучить!

За Ваші довгі-довгі будні трудові.

За ті бюджети, плани, перспективи…

За  перемоги міста і відзнаки обласні

Господь Вам дасть здоров’я й сили!

Срібло короною голову прикрашає.

І не кажіть, що це сивина!

Переяслав сьогодні наказ Вам вручає:

Жити, дерзати до повних ста!

І не кажіть, що літа Вас втомили.

У місті багато для Вас ще робіт…

Так що, рідненька, набирайтеся сили,

Бо до нас придивляється світ!

5.11.2019

Анелія КОВАЛЬСЬКА

У свою чергу іменинниця подякувала за увагу і турботу, поділилася спогадами про свою роботу, своє нинішнє життя  та, спільно зі всіма, щиро пораділа, що нашому місту повернули його історичну назву – Переяслав.

Доброю згадкою про цю святкову подію стане спільне фото.

Додати коментар