Зеленський призначив голову Київської ОДА

28 жовтня президент України Володимир Зеленський змінив голову Київської обласної державної адміністрації.

Указом №776/2019 президент звільнив із посади голови Київської ОДА Михайла Бно-Айріяна, “згідно з поданою ним заявою”.

Наступним указом №777/2019 Зеленський призначив на цю посаду Олексія Чернишова.

Пресслужба глави держави повідомила, що Зеленський зустрівся із Чернишовим в Офісі президента. Чернишов одержав службове посвідчення.

Бно-Айріяна було призначено головою Київської ОДА 10 липня. 20 жовтня, стало відомо, що він написав заяву про відставку. Цього ж дня Кабмін погодив кандидатуру Чернишова на посаду голови Київської ОДА.

Чернишов народився 1977 року в Харкові. Живе і працює в Києві. У 1999-му закінчив Харківський гуманітарний університет “Народна українська академія” за спеціальністю “Економіка підприємства”. Також навчався за програмою “Управління проєктами” Project Management Institute (Пенсильванія, США). У 2002 році закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю “Правознавство”. Бізнесмен та інвестор. Є засновником інвестиційної компанії VI2 Partners, яка займається залученням прямих інвестицій, формуванням і управлінням активами, інвестиційним банкінгом і співпрацює з великими міжнародними фінансовими організаціями. Засновник організації Kyiv Vision Foundation, що спеціалізується на залученні інвестицій в країну і підтримці культурних проєктів, розповіли в ОПУ.

Додати коментар