Для відвідувачів Центру розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ провели тренінг

Для відвідувачів центру розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ провели тренінг «Формування навичок активного пошуку роботи»

Сьогодні у людей з’явився деякий песимізм, пов’язаний зі складностями, що виникають в зв’язку з тим, що важко знайти престижну високооплачувану роботу. Це вселило розчарування в житті, багато хто втратив орієнтири й надію на те, що колись знайде гідну роботу, а разом з тим і стабільність свого існування.

Саме тому, з метою допомоги безробітним у вирішені таких питань, 24 жовтня 2019 року, на базі  Центру  розвитку підприємництва  Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ було проведено тренінг  «Формування навичок активного пошуку роботи», в якому взяли участь 21 безробітний.

Під час тренінгу, який провела старший викладач кафедри психології ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди”  Хамєтова Людмила, робота була  направлена на виявлення потенційних здібностей та можливостей безробітних, активізування особистісних та професійних резервів, допомогти людині оцінити свою важливість, виявити шляхи для подальшої самореалізації, зайнятості та визначення підприємницького потенціалу.

Учасниками заходу були люди різних професій та спеціальностей – менеджери, вчителі, бухгалтери та інші. Учасників об’єднало одне завдання – пошук роботи, тож метою тренінгу було формування впевненості в собі та  формування навичок активного пошуку роботи.

Результатом зустрічі стало, переоцінка своїх здібностей та навичок, мотивація до активної позиції під час пошуку роботи задля досягнення головної мети – працевлаштування на роботу своєї мрії.

 

Додати коментар