Відбулася щотижнева апаратна нарада

 15 жовтня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста, яку провів перший заступник міського голови Олександр Слюсар. Під час апаратної наради обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки. Керівники підприємств та структурних підрозділів прозвітувалися про стан справ та виконану роботу за тиждень.

8 жовтня  ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»  приймав  у своїх стінах учасників та гостей VIII Українсько-польського/Польсько-українського форуму «Освіта для миру» = «Edukacja dla pokoju» – знакова подія, яка є черговим і надзвичайно важливим кроком на шляху розвитку і поглиблення творчої співпраці освітян і вчених обидвох країн.

10 жовтня в Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України.

11 жовтня у приміщенні КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» відбулися урочисті заходи з нагоди посвяти у ліцеїсти.

11 жовтня у військовій частині А2399 та А3085 в селі Дівички Київської області були проведені урочистості напередодні Дня захисника України.

13 жовтня на територіях музеїв міста відзначили День пам’яті Героя України Михайла Івановича Сікорського – українського історика, Заслуженого працівника культури України.

14 жовтня у місті з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва, 77-ї річниці утворення української повстанської армії, Дня бійця територіальної оборони та свята Покрови Пресвятої Богородиці відбувся міськрайонний захід “Нащадки козацької слави”.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив про підготовку до 74 сесії міської ради, яка відбудеться 31 жовтня. Невдовзі розпочнуться засідання постійних комісій  відповідно до графіка, який буде оприлюднено на офіційному сайті міста.

По закінченні апаратної наради  перший заступник міського голови Олександр Слюсар провів нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар