Стартував чемпіонат області з баскетболу серед дівчат 2007-08 р.н.

12 жовтня у Фастові стартував чемпіонат області з баскетболу серед дівчат 2007-08 р.н. Доволі важким виявився початок для нашої команди. Спочатку проблеми зі спиною вибили із складу Олександру Литвинець, а потім і Анна Герштун  по необережності отримала гіпс на руку та змогла підтримати команду лише на лаві запасних. Їх місце у складі зайняли молодші дівчатка 2009-10 р.н. Перша гра з командою «ЮНІСТЬ» (м. Житомир), за яскравої гри капітана команди Олександри Герасименко принесла перемогу –  33:22, та навіть дозволила найменшим гравцям команди «пройти бойове хрещення».
 Наступна гра з господарками майданчику до останньої секунди не давала передбачити переможця. Ще в першій чверті травмувала ногу Каміла Гриценко, у другій чверті доволі жорсткий фол вивів з гри і лідера – Олександру Герасименко. Тут здавалося що доля матчу буде вирішена, але Саша, проявивши всі свої бійцівські якості таки вийшла на майданчик та зуміла привести команду до перемоги – 22:21.

Склад команди «ПЕРЕЯСЛАВ» (тренери: Ірина Бикова, Алла Бикова, Альона Тесля): Олександра Герасименко 41 очко – 8 підбирань – 3 перехоплення, Каріна Кузьменко 10-10-3, Анастасія Погоріла 2-2-0, Дарина Кукса 1-6-3, Вікторія Іванова 1-5-1, Каміла Гриценко 0-5-0, Анастасія Гонтар 0-1-0, Ангеліна Мітюк, Анна Мірошніченко, Софія Костенко, Софія Бублик, Анна Герштун

Наступний тур дівчата проведуть у Переяславі, де прийматимуть столичний «АВАНГАРД» та «МОБІ» (ДЮСШ, Бровари).

Додати коментар