Професіографічна екскурсія для учнів Переяслав-Хмельницької ЗОШ №3 на ПП “Ратище”

10 жовня 2019 року відбулася професіографічна екскурсія організована фахівцями Переяслав — Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості, для учнів 8 класу Переяслав — Хмельницької ЗОШ №3, на приватне підприємство “Ратище”, яке співпрацює з ТОВ ВКФ “Укрпомпостач- 95 ЛТД” та реалізовує їхню продукцію.

 Надія Левченко розповіла, що підприємство створене в 2009 році, основний вид діяльності підприємства — це роздрібна торгівля переважно продуктами харчування, напоями, ознайомила школярів із специфікою роботи магазину, презентувала асортимент м’ясних виробів, з акцентувала увагу на тому, що в їхньому магазині завжди можна придбати ковбасні вироби м’ясопереробного підприємства ТОВ ВКФ “Укрпомпостач – 95 ЛТД” із високим рівнем автоматизації та механізації виробництва даного товариства.

Сьогодні на підприємстві “Ратище”, працює 18 працівників, за такими професіями, як бухгалтер, менеджер з персоналу, менеджер з роздрібної торгівлі, продавець продовольчих товарів, пекарі, формувальник тіста та інші.

В магазині реалізовуються хлібобулочні вироби власного виробництва, є можливість замовити та скуштувати смачну піцу та випити чашечку запашної кави, так як в приміщені самого магазину працює  невеличке, але затишне, з чудовим інтер’єром, кафе.

«Добре, що підлітки беруть участь у таких професіографічних екскурсіях. Подібні заходи дають можливість молоді знайомитись із професіями в реальних умовах, безпосередньо на виробництві, отримувати інформацію із першоджерел, спілкуватися із професіоналами»,– висловила свою думку Надія Левченко.

Додати коментар