До уваги жителів та гостей міста Переяслава-Хмельницького!

Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету міської ради повідомляє, що 01-02 червня 2017 року згідно з затвердженим головою Київської обласної державної адміністрації «Планом основних заходів цивільного захисту Київської області на 2017 рік» з 8.00 годин до 16.00 годин в місті будуть проводитись командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту міста.
Під час навчань буде включатись система оповіщення та електросирени, які розташовані в п’яти місцях, а саме :
– бувший завод продовольчих товарів, розташований за адресою вул.Солонці,31;
– товариство з обмеженою відповідальністю «Переяслав-Молпродукт» розташований за адресою вул.. М. Грушевського, 54;
– товариство з обмеженою відповідальністю «НУС» (бувша фабрика «ГаЯн»), розташована за адресою вул.. Б.Хмельницького, 32-а;
– станційно-лінійна дільниця №3 Київської міської філії ПАТ «Укртелеком», розташована за адресою проспект Червоноармійців, 21;
– центр технічної експлуатації № 2 (бувша ТТС), розташований за адресою –вул. О. Богданова 9.
01 червня 2017 року з 13 години до 16 годин будуть відпрацьовуватись учбові завдання безпосередньо на ТОВ «Переяслав-Молпродукт» з включенням електросирени на цьому підприємстві.
До навчань будуть залучені працівники поліції, служби екстреної медицини, районний сектор ГУ ДСНС у Київській області, шостий державний пожежно-рятувальний загін та усі комунальні служби міста.
Просимо поставитись до цього з розумінням та не допускати паніки.

Начальник відділу з питань НС та ЦЗН виконкому міської ради Мартинов С.Г.

Додати коментар