Триває обласний конкурс проектів у сфері молодіжної політики

Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації нагадує про обласний конкурс проєктів у сфері молодіжної політики. Запрошуються до участи інститути громадянського суспільства, які за бюджетні кошти готові у 2020 році впровадити власний проєкт.
Оргкомітет насамперед розглядатиме проєктні пропозиції, які будуть спрямовані на розв’язання таких пріоритетних завдань:
– Формування громадянської позиції – здійснення заходів, спрямованих на утвердження громадянської свідомості і активної життєвої позиції молоді.
– Здоровий спосіб життя молоді – здійснення заходів, спрямованих на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді.
– Розвиток неформальної освіти – проведення заходів неформальної освіти, спрямованих на набуття молоддю знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти.
– Зайнятість молоді – створення умов та здійснення заходів, спрямованих на працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді).
– Партнерська підтримка молоді, що проживає на тимчасово окупованій території України, та внутрішньо переміщених осіб – здійснення заходів, спрямованих на соціальне становлення та підтримку молоді з числа внутрішньо переміщених осіб.
Ккінцевий термін подання заявок – 31 жовтня!
Детальніше – у іншій нашій новині:
Документи для заявки можна завантажити тут: https://cutt.ly/qwdgfi
Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі до 31 жовтня 2019 року щоденно, крім суботи та неділі, з 10:00 год. до 17:00 год., у п’ятницю з 10:00 до 16:00 год. за адресою: м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, каб. 534 (5 поверх), тел. (044) 285-58-73.
Контактна особа для отримання консультацій – Альона Луценко, головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, тел.: (044) 285-58-73050 868-78-56.
Електронну форму можна надіслати на адресу molodkoda2017@gmail.com з темою листа “Конкурс проєктів МП 2020” або надати до управління на електронному носії.
 

Додати коментар