Відбулася апаратна нарада

7 жовтня міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участі заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь і відділів міськвиконкому, під час якої привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді були обговорені актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Міський голова дав доручення:

– першому заступнику міського голови Олександру Слюсару проаналізувати наявну проектну документацію та вивчити можливість залучення, для їх реалізації, донорських коштів (державні, обласні кошти, гранти). Питання тримати постійно на контролі;

– заступникам міського голови продовжити роботу над Стратегією розвитку міста та перейти до наступного етапу в частині його реалізації;

розпорядникам бюджетних коштів бути готовими, на черговій нараді, запланованій на 8 жовтня, доповідати по заходах на наступний бюджетний рік;

– головному архітектору Анні Степаненко сформувати перелік земельних ділянок для подальшого проведення земельних аукціонів;

– начальнику управління економіки Василю Гайдаку вивчити потреби нещодавно відкритого Центру розвитку підприємництва та розглянути можливість надання необхідної допомоги.

Тарас Вікторович повідомив, що ліміт газу для КЗ КОР «Переяславхмельницьктепломережа» виділено. Вольовим рішенням обласних депутатів погашено борг тепломережі. Втім, ще залишаються питання, які потребують обговорення та прийняття певних рішень. Цим міський очільник і планує зайнятися на поточному тижні.

Анонсував Тарас Вікторович і проведення у місті, з метою популяризації Переяслава, його історичних, культурних надбань та здорового способу життя, II пробігу «Sikorsky Cossack Cross», запланованого на 26 жовтня 2019 р.

4 жовтня в залі засідань міської ради відбувся практичний тренінг «Енергоефективність будівель та сертифікація». 

Секретар ради Петро Бочарін наголосив присутнім про необхідність подання до організаційного відділу завізованих проектів рішень майбутньої сесії до 11.10.2019 року.

 Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко повідомив, що із 15 по 25 жовтня включно, у загальноосвітніх закладах міста – канікули, тому опалення планують увімкнути напередодні повернення дітей до шкоди, а от у дошкільних закладах велика ймовірність почати опалювальний сезон після 15 жовтня.

По закінченні апаратної наради  міський голова Тарас Костін разом із першим заступником Олександром Слюсарем провели спільну нараду з керівниками комунальних підприємств.

 

Додати коментар