Колоритна Одеса вітає вчителів гімназії!

А вас чекає шалений успіх серед учнів, всі отримають 12-ть балів з контрольних, а ЗНО здадуть на  відмінно! – симпатичні одеські циганки гадали-бажали  всім вчителям, які заходили до навчального закладу.

А пачему, я у вас такой влюбльонний? – допитувався галантний Попандопало, вишукано підставляючи руку і проводжаючи педагогів  до дверей гімназії.

А квіти? Це вам! – ніжні красиві осінні букетики від продавчині квітів вже були у руках вчителів.

І відчинивши двері, вмить, всі хто в цей день заходив до гімназії опинялися  в Одесі на ринку «Привоз».

І тут, що душа ваша побажає: можна посмакувати морськими делікатесами, бутербродами з тюлечкою, таранкою, пригоститися пиріжками, купити свіжу газетку, сфотографуватися зі справжнім серйозним капітаном, почути цікаві вигадки-бувальщини від морського вовка, полускати насіння, потанцювати «Яблучко» із запальними красунями-морячками, послухати пісні від Кості-моряка в кафе «Одеса-мама» і попозувати перед місцевим художником на Приморському бульварі та отримати портрети на згадку.

З чудовим настроєм, посмішками, жартами вітали учні 11-го класу своїх педагогів з Днем учителя! Хто не був цьогоріч в Одесі, мав унікальну можливість побувати там сьогодні!

Ну, що ж у талановитих педагогів – творчі і талановиті учні!

Батьки учнів 11-го класу щиро вдячні класному керівнику Якименку Ользі Миколаївні та педагогу-організатору Олексенко Наталії Іванівні за ідеї та допомогу у проведенні свята!

Від імені батьків 11-го класу гімназії Юлія Лялька

Додати коментар