Заступник міського голови взяла участь у Першому цифровому українському конгресі «Цифрова трансформація демократії. Громада в смартфоні» (ВІДЕО)

27 вересня 2019 року в м. Києві, в інноваційному парку UNIT.City, відбувся Перший цифровий український конгрес «Цифрова трансформація демократії. Громада в смартфоні». Даний захід став комунікаційною платформою для малих міст України та представників бізнесу в області Smart технологій і був присвячений розвитку концепції Smart City. Участь в заході взяла заступник міського голови Наталія Устич.

Основними темами панельних сесій були: цифрова глобалізація і сучасна демократія, розвиток інтелектуального потенціалу громад як основа створення та розвитку цифрової демократії, хмарні ІТ-рішення для малих міст, як безпечне та економічно-привабливе управлінське рішення.

Саме про важливість електронної держави, розвиток інформаційних технологій, прозорість роботи органів місцевого самоврядування, зручність та комфорт для людей говорили спікери. У ході обговорення теми цифрової трансформації демократії та громад в смартфоні з промовами виступили перший заступник міністра розвитку громад і територій Дмитро Живицький та народний депутат ВР України Вікторія Подгорна.

Друга частина була присвячена пропозиціям ІТ-компаній, де було продемонстровано проекти, які можуть швидко, доступно, якісно та недорого впроваджуватись в малих, великих містах та ОТГ.

Дякуємо організаторам – Асоціації малих міст України за створення такого комунікаційного майданчику та допомозі містам у розвитку та впровадженні цифрових технологій.

Додати коментар