Розпочали сезон Юнацької баскетбольної ліги Київської області юнаки 2008 р.н.

29 вересня розпочали сезон Юнацької баскетбольної ліги Київської області юнаки 2008 р.н. Долею календаря змагань нашим юнакам в першій же грі довелося зустрітися з беззаперечними лідерами чемпіонату та минулорічними чемпіонами, командою «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ». Так і не зумівши опанувати свої переживання, поступилися – 21-108.

Наступна гра з другою командою «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ» була зовсім іншою. До складу приєдналися прямо з потягу Євген Сорока та Назар Зубченко, що дало змогу більш широкої ротації. До четвертої чверті точилася на майданчику рівна боротьба, а на кінцівку не вистачило сил, поразка – 47:62.

Поспілкувавшись з тренерами Черкас – по доброму позаздрили. У цьому році на базі середньої школи у них відкрилося два спортивні класи, що дасть змогу дітям, не порушуючи навчального процесу, повноцінно тренуватися у повному складі. Наразі у цій школі закінчується ремонт спортивного залу, який ремонтується саме під баскетбол (паркет та щити).

Склад команди «ПЕРЕЯСЛАВ-08» (тренер Ірина Бикова): Денис Катиринюк – 0 очок – 4 підбирання – 1 перехоплення, Андрій Кондратенко – 34-7-2 Глєб Відрашку – 18-8-2, Євген Сорока – 4-6-12, Назар Зубченко – 6-6-1, Стас Ноженко – 0-1-1, Іван Лазенко – 0-4-1, Роман Омельчук, Стас Омельченко – 0-1-0, Артем Ваценко – 6-11-4.

Вже 4 жовтня наша команда юнаків стартує у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. Перший тур чемпіонату України відбудеться у Переяславі (спортивний зал ЗОШ №7) 4-6 жовтня. Суперниками переяславських юнаків стануть команди «СДЮСШОР-4-2»  (Миколаїв), «РІВНЕНЩИНА-ОСДЮСШОР» (Рівне), «СОМіК» (Балта).

 

Тренер ДЮСШ Ірина Биков

Додати коментар