Привітання із Всесвітнім Днем туризму від місцевого самоврядування

Переяслав-Хмельницька міська рада та виконавчий комітет  щиро вітають працівників туристичних компаній, музейних працівників, керівників та співробітників готелів – всіх тих, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок з Днем туризму!

У сучасному світі туристична галузь є однією з найбільш потужних та динамічних галузей економіки, адже туризм сам по собі сприяє розвитку таких галузей, як транспорт, зв’язок, торгівля, будівництво, сільське господарство, виробництво товарів народного споживання тощо.

Всі умови для розвитку туризму має і наше місто з його вигідним географічним розташуванням, багатими історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами та щирими людьми.

Саме завдяки туризму ми краще пізнаємо одне одного, налагоджуємо дружні стосунки.

Це свято усіх, хто хоч раз відчував себе мандрівником, вибравшись з щоденної метушні на берег річки, в ліс… інші місця, якими так багата наша Переяславська Земля!

 Тож щиро бажаємо працівникам індустрії туризму вагомих здобутків, а туристам зі стажем і початківцям – міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу!

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                               Тарас Костін

Додати коментар