Відбулася щотижнева апаратна нарада

9 вересня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста, яку провів перший заступник міського голови Олександр Слюсар. Під час апаратної наради обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки. Керівники підприємств та структурних підрозділів прозвітувалися про стан справ та виконану роботу за тиждень.

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко повідомив, що розпочався навчальний рік у загальноосвітніх навчальних закладах міста, всі заклади працюють у штатному режимі. У рамках запровадження у школах комерційних освітніх програм у місцевих навчальних закладах впроваджується комерційна програма підготовки учнів «Інтелект», яка поширена в Київській області.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила, що минулого тижня було здійснено об’їзд територій та локацій, де проходитимуть заходи до Дня міста, та вказала на характер та обсяги робіт з благоустрою, які треба виконати до свята.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив присутніх, що відбулася чергова 71 сесія міської ради і її рішення будуть оприлюднені відповідно до закону. Також потрібно провести робочу нараду з питання підготовки проекту рішення щодо передачі КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» у власність громади міста.

По закінченні апаратної наради відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств.

 

 

Додати коментар