У КОДА обговорили перспективи децентралізації регіону

У Київській обласній державній адміністрації провели круглий стіл на тему «Перспективи формування нової системи адміністративно-територіального устрою Київщини. Етап другий – презентація моделі області».Участь у заході взяв голова КОДА Михайло Бно-Айріян.

Під час роботи присутні обговорили передумови для створення спроможних районів Київської області та нову модель адміністративно-територіального устрою на рівні районів.

Голова облдержадміністрації наголосив на важливості децентралізації регіону, яка надасть громадам більше можливостей.

«В мене дуже простий підхід – громада повинна бути самодостатньою. Я за децентралізацію. Я за те, щоб створювалися спроможні громади із керівниками, які готові брати на себе відповідальність. Тому ми починаємо роботу поетапно -спочатку з найменш політично- і економічно- складних місцевостей. Рухаємся далі і результат буде. Наголошую, я ваш партнер, але тільки тоді, коли мотиви зрозумілі, чесні та на підтримку громади», – заявив Михайло Бно-Айріян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вересень 6, 2019

У КОДА обговорили перспективи децентралізації регіону

Вересень 6, 2019

На Київщині розпочався триденний Форум творчо-обдарованої молоді «Арт сейшн»

Вересень 6, 2019

Задля оперативного вирішення нагальних проблем меншканців Київщини: Черговий прийом громадян відбувся в Київській ОДА

Вересень 6, 2019

У КОДА проведено засідання тематичної підгрупи «Стратегування у сфері сім′ї, соціально-правового захисту дітей, молодіжної та гендерної політик»

 

Додати коментар