В Переяславі-Хмельницькому вітали спеціалістів Переяслав-Хмельницького відділення АТ «Київоблгаз»

06 вересня, напередодні відзначення Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості колектив Переяслав-Хмельницького відділення АТ «Київоблгаз» з професійним святом вітали міський голова Тарас Костін та керівник апарату Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Валерій Перчук.

 – Це свято людей, які присвятили себе нелегкій, але важливій справі – розбудові паливно-енергетичного комплексу держави, динамічний розвиток якого – запорука успішної розбудови економіки України, її енергетичної незалежності та національної безпеки.

Варто відзначити, що професії газовика високо цінуються у суспільстві  і вимагають неабиякого професіоналізму, самовідданості та витримки. Отож, бажаю вам натхнення, творчого оптимізму, професійних успіхів та нових трудових звершень! Нехай свято подарує вам радість та гордість за обраний вами життєвий шлях! – сказав у вітальному слові до колективу Тарас Костін. 

Начальник Переяслав-Хмельницького відділення АТ «Київоблгаз» Анатолій Зуєвич подякував працівникам підприємства за сумлінну і надзвичайно потрібну людям працю, наполегливість, витримку, відданість своїй професії та з нагоди професійного свята відзначив фахівців газового господарства Грамотами.

Представники влади  міста та району висловили найщиріші слова вдячності усім трудівникам колективу, які своєю щоденною і невтомною працею забезпечують постійний комфорт людей та стабільну роботу промисловості. На знак пошани за їхню віддану роботу та  професійні якості вручили Подяки працівникам газового господарства

Додати коментар