Київська область починає активну співпрацю з інвесторами

Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян зустрівся з Президентом Американської торгівельної палати в Україні Андрієм Гундером та виконавчим директором Європейської Бізнес Асоціації Ганною Дерев’янко.

Під час зустрічі сторони підписали Меморандум про співробітництво між Київською облдержадміністрацією і Американською торгівельною палатою в Україні та Меморандум про співробітництво з Європейською Бізнес Асоціацією.

Основною метою Меморандумів є сприяння забезпеченню позитивних зрушень у сфері інвестиційної діяльності Київщини.

Присутні обговорили основні напрями залучення інвестицій у Київську область, забезпечення сприятливого інвестиційного клімату в регіоні, механізми стимулювання залучення інвестицій, підвищення гарантій прав та інтересів інвесторів та пріоритетні напрями інвестиційної діяльності, яким надається державна підтримка.

За результатами роботи домовилися відновити механізм реагування на проблеми інвесторів, ідентифікувати привабливі місця для ведення бізнесу в Київській області та зустрітися через місяць і розглянути інформацію щодо проблемних питань, пов’язаних з веденням бізнесу в регіоні.

«Будемо оперативно реагувати на виявлені проблеми та зауваження з боку бізнес-спільнот. Протягом місяця ми зустрінемося на засідання і розглянемо можливості для розвитку бізнесу в області. Гарантую, що у представників бізнесу та інвесторів, які хочуть працювати в регіоні не буде проблем. Я хочу розвернути регіон до інвесторів, які готові вкласти сюди гроші і хто вже працює. Київщина має максимально запрацювати»,- заявив Михайло Каренович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вересень 5, 2019

Київська область починає активну співпрацю з інвесторами

Вересень 5, 2019

Стратегія розвитку Київщини на засадах смарт-спеціалізації

Вересень 4, 2019

У Київській ОДА проведено черговий прийом громадян

Вересень 4, 2019

Відсьогодні в Київській області працює система відеоспостереження

Додати коментар