План дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату міста Переяслава – Хмельницького на 2018 – 2030 роки схвалений Европейською комісією

25 жовтня 2018 року прийнято рішення сесії міської ради «Про затвердження «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату міста Переяслава – Хмельницького на 2018 – 2030 роки».

Приємною новиною стало повідомлення від Угоди мерів: «Дякуємо Вам за подання документа Плану дій щодо сталого розвитку енергії та клімату (SECAP) та за заповнення даних у шаблоні SECAP. Це важливий крок у виконанні ваших зобов’язань у контексті Пакту мерів. Наразі Спільний науково-дослідний центр Європейської Комісії займається аналізом усіх сталих енергетичних планів та кліматичних планів дій, поданих підписантами Пакту. Ми раді повідомити вам, що ваш SECAP успішно пройшов повний аналіз.».

Управління економіки виконкому Переяслав – Хмельницької міської ради, висловлює свою вдячність та повагу всім хто долучився до розробки  «Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату міста Переяслава – Хмельницького на 2018 – 2030 роки». Сподіваємося що наші спільні дії допоможуть реалізувати заходи передбачені ПДСЕРК, що забезпечить сталий розвиток громаді Переяслава – Хмельницького.

Додати коментар