КОДА виділили грошову допомогу на житло дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та особам із їх числа

Пріоритетним напрямком роботи голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Кареновича Бно-Айріяна є забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

В рамках реалізації даних питань Розпорядженням голови облдержадміністрації від 22.08.2019 № 476 затверджено Положення та склад Комісії Київської облдержадміністрації з розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, на Київську область на 2019 рік передбачено 34 682,00 тис. грн. субвенції з державного бюджету.

З метою реалізації права дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, запрошуємо звертатися до управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міськвиконкомів (міст обласного значення) для підготовки відповідних документів.

23 серпня 2019 року відбулося засідання комісії Київської облдержадміністрації з розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, на якій розглянуто пропозиції райдержадміністрацій, міськвиконкомів (міст обласного значення) та виконавчих органів об’єднаних територіальних громад щодо виділення грошової компенсації за належні житлові приміщення для 307 дітей на загальну суму 122 млн грн.

Додати коментар