Обговорили стан готовності галузей господарського комплексу Київської області до роботи в осінньо-зимовий період

Вчора, 28 серпня, під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна відбулась он-лайн нарада з головами РДА, міськвиконкомів, ОТГ, селищ і міст районного значення, керівниками комунальних підприємств та профільних департаментів облдержадміністрації, представників АТ «Київоблгаз», ПАТ «Київобленерго», Служби автомобільних доріг. Наше місто представляли перший заступник міського голови Олександр Слюсар та заступник директора КЗ КОР “Переяславхмельницьк тепломережа” Наталія Поліщук.

Присутні обговорили стан готовності галузей господарського комплексу Київської області до роботи в осінньо-зимовий період та рівень підготовки автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення до експлуатації під час складних осінньо-зимових погодних умов. У широкому діалозі вивчено проблемні питання підготовки області до нового опалювального сезону і окреслено шляхи їх вирішення.

На сьогодні готовність об`єктів теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства області складає близько 81,1%, що відповідає затвердженим графікам.

«Ви повинні якісно робити свою роботу, адже вкладено немалі кошти. Наразі я хочу почути про наявність дорожньої техніки для забезпечення експлуатаційного утримання автомобільних доріг у зимовий період. Підготовка до зими має бути виконана на високому рівні. Проблемні питання треба невідкладно вирішувати»,-наголосив Михайло Бно-Айріян.

Додати коментар