Відбувся обласний урочистий захід з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України (Фоторепортаж)

23 серпня  у Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» відбувся обласний урочистий захід з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України за участі голови Київської ОДА Михайла Бно-Айріяна. У заході також взяли участь міський голова Тарас Костін, його заступники Олександр Слюсар, Валентина Губенко, Наталія Устич, керуюча справами виконкому Ольга Гребенщикова, керівництво Переяслав-Хмельницької РДА, районної ради, численні делегації міст, районів, ОТГ Київщини, КОДА.

У програмі: молодіжний велопробіг туристичними маршрутами Переяславщини, зйомка відеоролику «Я люблю Україну», функціонування локацій, концерт дитячих фольклорних колективів, театралізоване дійство «Етновир», розгортання 28-метрового Державного прапора України та «Рушника єдності», вокально-хореографічна композиція «Всі ми діти твої, Україно!», офіційна частина за участю голови Київської обласної державної адміністрації, вручення нагород та відзнак, виступи духовенства та виступи творчих колективів національно-культурних товариств в рамках V Обласного фестивалю національних спільнот «Київщина – сузір’я злагоди».

У рамках відзначення Дня Незалежності було проведено круглий стіл у форматі панельної дискусії “Туризм Київщини. Перезавантаження”. Теми: туристичний продукт, інфраструктура,  промоція регіону та дорожня карта проектів розвитку туризму на 2019-2020 рр. 

По завершенню офіційної частини обласного заходу відбулася прес-конференція голови КОДА.

Відразу потому Михайло Каренович відвідав  презентовані представниками міст, районів, ОТГ та служб області  локації та, як і обіцяв попередньо, завітав у ТолокаХАБ.

Завтра, 24 серпня, святкуємо День Незалежності України у місті. Запрошуємо жителів та гостей міста на центральну площу м. Переяслава о 17.00

 

 

Додати коментар