Активну молодь запрошують до «Військово-патріотичного вишколу «Гарт»

На виконання Програми національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки, управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА  спільно з «Київським обласним молодіжним центром»  та громадською спілкою «Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій» з метою активізації молодіжного національно-патріотичного руху та популяризації професії військових планує проведення 27-29 серпня 2019 року «Військово-патріотичного вишколу «Гарт».
У програмі – екскурсія до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, лекції та тренінги, фізична підготовка (ранкові руханки, військовий рукопаш, розтяжка, основи ножового бою тощо), тестування, флешмоби. По закінченню вручення сертифікатів.
До участі запрошуються вихованці військово-патріотичних клубів, молодіжних громадських організацій, об’єднань, що працюють в галузі військово-патріотичного виховання  та активну молодь.
Захід відбудеться на базі КОЦ «Пролісок» (вул. Анатолія Солов’яненка, 369, смт Козин, Обухівський р-н, Київська обл.). Організатори забезпечують трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку, харчування та проживання учасників.
Заявки для участі просимо надсилати на електронну адресу komc@ukr.net у термін до 23 серпня 2019 року за фомою, що додається.
Заявка на участь:
Прізвище
Ім’я
Дата народження
органызація
Місце навчання, роботи
Район, місто
Телефон, електронна адреса
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактна особа: Наталія Топчій 098-958-36-30.

Додати коментар