Відбулося свято мікрорайону «Спаська Левада» (фоторепортаж)

Цей серпневий тиждень справді  дивовижний, адже всі християни  14-го серпня  святкують «Медовий спас»  та 19-го серпня відзначаємо одне з найважливіших християнських свят – Преображення Господа і Спаса нашого Ісуса Христа. У  народі – це свято має ще назву Яблучний Спас.   Свято  є найбільшим після Великодня, яке в народі називають Другий спас . Саме на передодні яблучного спаса, депутат міської ради Владислав Юденко, за підтримки міського голови Тараса Костіна за сприяння міського відділу культури і туризму, Народного центру культури “Зустріч” організував свято мікрорайону – Спаська Левада.
І цього дня на стадіоні ЗОШ №7 було людно.
З привітальним словом до присутніх звернулись міський голова Тарас Костін та депутат міської ради Владислав Юденко. 
 За останні роки Спаська Левада перетворилась на квітучий, розвинений мікрорайон із потужною інфраструктурою. Із кожним роком вона  розбудовується та облаштовується, підвищуючи темпи свого розвитку.
Ми дякуємо усім мешканцям  за небайдужість і прагнення поліпшити життя мікрорайону.
Бажаємо вам усім добра, здоров’я, злагоди, миру вам і всій Україні. Щоб у кожному куточку нашого мікрорайону, на кожній вулиці, у кожній оселі, у кожній родині жили щастя, любов і благополуччя.
На святковому концерті свою майстерність продемонстрували майстри своєї справи нашого міста – артисти НЦК «Зустріч»: Вікторія Корзун, Вікторія Якубовська, Горобець Влада, Тріо сестри Брик, Оля Шевчук, Ольга Аніскіна, Валерія Заноза, Дует «Два кольори» Олексій Чирка, зразковий аматорський хореографічний колектив «Вольтаж» Наталія Александрова 
Для найменших гостей заходу було організовано чисельні дитячі розваги.
На завершення святкової програми ведучі побажали шановним жителям мікрорайону кожному мирного неба, розквіту і процвітання, духовної міці та волелюбності, національного духу і гідності, благополуччя, самоповаги і натхнення, чистоти в помислах та благородства у вчинках.
Після святкового концерту відбулась дискотека для найменших, та презентація громадського проекту “Добре кіно під зорями”.

 

 

Додати коментар