Шановні власники (користувачі) гаражів, що встановлені на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків між вулицями Набережна та Пугачова!

Шановні власники (користувачі) гаражів, що встановлені на прибудинкових територіях багатоквартирних житлових будинків між вулицями Набережна та  Пугачова!!!!

Просимо прибути до Переяслав-Хмельницької міської ради, а саме у відділ містобудування та архітектури з відповідними правоустановчими документами на розміщення гаража протягом 7 календарних днів

У разі неподання дозвільних документів на встановлення гаражів у зазначений термін, вони будуть вважатись самочинно встановленими. Відділом містобудування, архітектури та використання земель  буде подано рішення про демонтаж самочинно встановлених гаражів на розгляд виконавчого комітету, після прийняття якого, вони мають бути демонтовані у місячний термін.

Просимо власників самочинно встановлених гаражів самостійно демонтувати їх у двомісячний термін (до 12.10.2019 року), інакше демонтаж буде здійснено силами комунального підприємства ВУКГ без додаткового попередження!                                                                               

Довідка за телефонами:  (04567) 5 80 00

Додати коментар