Дорогу відремонтували і малечі тепер веселіше кататиметься

Будинок на вулиці Богдана Хмельницького, 68 був споруджений понад 30 років тому. За цей період його мешканці доглядали свою прибудинкову територію та облагороджували її спільними зусиллями, три роки тому створили ОСББ «Дружня Родина».

Цей будинок завжди мав охайний вигляд та був зразком для багатьох інших багатоповерхівок. Проте було дещо, що псувало всі переваги цього місця і це – дорога. Після численних проривів водопровідних мереж та ремонтних робіт міжбудинковий роз’їзд по вулиці Мала Київська та вулиці Святого Єфрема був практично знищений. Таксі не хотіли сюди заїжджати, а в дощову погоду діти бавилися в калюжах по коліна.

Цього року спільними зусиллями жителів будинку та дякуючи особисто меру Тарасу Костіну, було повністю заасфальтовано дорогу та тротуар. Виконавцем була компанія «Агрошляхбуд», яка виконала свою роботу якісно та на совість. А також нам безкоштовно надано плити для облаштування другорядних доріжок біля будинку.

Жителі будинку висловлюють свою вдячність керівнику «Агрошляхбуд» Гончаренку О. М. та виконавцям Гераську В.Г. та Захарченку С.Б. Великих зусиль будо докладено головою правління ОСББ Любов’ю Борисовою на шляху до успіху. Також варто відзначити роботу активістів Віктора Мойсіяхи, Валерія Троценка, Марії Сергієнко, Віри Бугаєнко, Сергія Сергієнка, Нелі Василенко та Ольги Романчук.

Тепер нарешті мами з візочками мають пандуси, діти увесь день катаються на скейтах, роликах, скутерах та роблять малюнки на асфальті.

Активісти, не мовчіть! Молодь, не стійте осторонь! Об’єднуйтесь в громади і вас почують!

Ірина Тесля, жителька будинку №68, вул. Б. Хмельницького, ОСББ «Дружня родина»

Додати коментар