У Переяслав-Хмельницькій міськрайонній філії КОЦЗ запрацював «Офіс роботодавця»

7 серпня 2019 року в приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за участі представників органів влади, державної податкової інспекції, Пенсійного Фонду, головного державного інспектора Держпраці,  соціальних партнерів та роботодавців відбулося засідання “круглого столу” на тему: «Сучасні напрямки співпраці СЗ щодо задоволення потреб роботодавців». Під час заходу відбулась презентація Офісу роботодавця, який розпочав свою роботу в приміщенні Переяслав – Хмельницької міськрайонної філії.

    Відкрила захід директор Переяслав-Хмельницької філії Любов Красова, яка  розповіла присутнім  про послуги СЗ та  електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет – технологій. Також наголосила на важливості відкриття Офісу роботодавця, завдяки якому кожен роботодавець, від фізичної особи-підприємця, до представників великих підприємств, можуть проводити за окремо визначеним графіком:  

  • Ділові зустрічі;
  • Презентації підприємства;
  • Співбесіди з кандидатами на зайняття посад (як з безробітними особами так і з шукачами роботи);
  • Розміщувати інформацію про підприємство;
  • На обладнаному робочому місці скористатися власним Електронним кабінетом роботодавця (подати звітність, зробити підбір працівників, ознайомитися з резюме шукачів роботи, взяти участь у анкетуванні, дізнатися про послуги та новини Служби зайнятості…).

    В ході проведення «круглого столу» головний державний інспектор головного управління Держпраці Вікторія Безхлібна ознайомила учасників заходу про зміни в законодавстві про працю, начальник Переяслав-Хмельницького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування  громадян ГУ ПФУ у Київській обл. Тетяна Бугай  про електронні сервіси ПФУ та легалізацію зайнятості.

      Після закінчення заходу в Офісі роботодавця заступник директора з кадрових питань ТОВ «Завод металовиробів «Вертикаль» – Олена Лихота, провела співбесіди з кандидатами на вільні вакансії. На співбесіду до роботодавця було запрошено 10 осіб із числа безробітних, в результаті 4 особам були видані направлення на працевлаштування.

       Надання спектру послуг громадянам щодо забезпечення їх роботою, а роботодавців робочою силою, реалізація політики зайнятості населення – саме ці цілі визначають роботу служби зайнятості в сучасних умовах.

Додати коментар