Відбулася щотижнева апаратна нарада

5 серпня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Міський голова Тарас Костін привітав іменинників минулого тижня, повідомив про події, які відбулися в Переяславі. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життєдіяльності міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Міський голова дав доручення:

– заступнику міського голови Наталії Устич координувати діяльність  робочих груп із розробки Стратегічного плану розвитку міста та щоденно доповідати про результати їх роботи;

– першому заступнику міського голови Олександру Слюсару продовжити підготовку до проведення 23 серпня у місті урочистостей з нагоди відзначення Дня Незалежності України; 

–  у зв’язку з початком робіт з облаштування фонтана біля Вознесенського собору організувати оформлення відповідної документації та проконтролювати хід та якість виконання цих робіт;

– здійснювати контроль якості робіт на об’єктах міської інфраструктури, а саме: вул. Борисівське поле (капітальний ремонт дорожнього покриття), вул. Грушевського  (облаштування тротуару), вул. Сковороди (облаштування тротуару), Борисоглібська площа (облаштування тротуару).

29 липня під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна відбулася он-лайн нарада з головами РДА і ОТГ, а також міськими головами. присутні обговорили проблемні питання щодо стану готовності галузей господарського комплексу Київської області до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року та шляхи їх вирішення.

31 липня Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян зустрівся з молодіжною радою при Київській ОДА. Наше місто представляли активісти Марія Барабаш та Ігор Янчук. У ході спілкування було піднято проблемні питання щодо розвитку молодіжної інфраструктури, підтримки молодіжних центрів на Київщині та загального стану молодіжної політики. Представники молодіжної ради висловили свої пропозиції та ідеї щодо створення комплексної програми підтримки молодіжних центрів Київщини і  сприяння розвитку молодіжних рад на локальному рівні.

31 липня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку міста Переяслава-Хмельницького до 2025 року. На другому етапі розробки Стратегічного плану розвитку міста було здійснено розподіл членів робочої групи та громадських активістів на три профільні групи соціального, економічного та туристичного напрямку для проведення SWOT-аналізу відповідно до цих напрямків. 

2 серпня у залі засідань міської ради відбулося засідання топонімічної комісії, яке провела головний архітектор Анна Степаненко. Члени комісії розглянули питання перейменування вулиць та площ міста та висловили свої думки з цього приводу.

Переяслав посів 18 місце у Всеукраїнському рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку громад . Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» представляє кращі 200 малих та середніх громад України громад ( до 100 тис. мешканців), станом на 01.07.2019 року, відповідно до “Всеукраїнського рейтингу інституційної спроможності і сталого розвитку громад”. Рейтинг враховує 33 критерійних показники і відображає інвестиційну привабливість громад. При складанні рейтингу враховуються дані про діяльність 1092 громад з усіх областей України.

Начальник відділу ведення державного реєстру виборців Наталія Дахновська повідомила, що 3 серпня на сайті ЦВК оприлюднено результати виборів до Верховної Ради України.

По закінченні апаратної наради відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар