Студент місцевого університету Артем Цесарський – чемпіон України з пауерліфтингу

12-15 липня 2019 року, у місті Коломиї відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу у класичному жимі лежачи, у якому брали участь усі вікові групи. Зокрема, спортсмени Київщини привезли сім медалей.

Відтак, серед дівчат у ваговій категорії до 63 кг Аніта Слободян (Бориспіль) посіла ІІ місце. Серед юніорок у вазі до 52 кг Ірина Диченко (Бориспіль) також стала срібною призеркою та вперше виконала норматив Майстра спорту України. В абсолютному заліку серед юніорок Ірина стала другою. В командному заліку наші юніорки посіли друге командне місце.У вазі до 72 кг серед жінок підопічна Юрія Ликова Олена Квартич (Бориспіль) виборола бронзову нагороду. Серед чоловіків Василь Чипорнюк та Ярослав Мартиненко (Бородянка) виграли свої вагові категорії до 105 кг та до 120 кг відповідно (тренер В. Беттяр). Загалом, чоловіча збірна посіла ІІ командне місце.

Приємно відмітити, що студент IV курсу факультету фізичного виховання, Артем Цесарський, виборов перемогу та став чемпіоном України серед юніорів, у ваговій категорії до 120 кг.

Додати коментар