У місті провели благодійну акцію «Творимо диво разом»

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постійно проводить благодійні акції, метою яких є допомога родинам, які знаходяться в складних життєвих обставинах.  До проведення акції «Творимо диво разом» долучилася організатор волонтерської групи «Мами України – дітям» Оксана Гресь.

22 липня працівники міського центру соціальних служб разом із Оксаною Гресь відвідали 11 багатодітних, малозабезпечених родин, вручивши сім’ям дитячий одяг, взуття. Продуктові набори сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах надала відома журналістка-волонтерка Аліна Шаманська. 

«Допомагають небагаті, а щасливі люди. Благодійник — це необов’язково дуже заможна людина. Навіть найменша допомога, помножена на кількість добрих сердець, може творити справжні чудеса», – впевнена Оксана Гресь і дотримується цього життєвого принципу вже не один рік.

У ході проведення благодійної акції працівники центру отримали щиру подяку, теплі слова і посмішки від тих людей, які б не впоралися з життєвими труднощами без сторонньої допомоги. Це дає  величезний заряд натхнення і сил на організацію подібних заходів. Адже, благодійність це не процес, побудований виключно на жалості, а спосіб подарувати частинку власної доброти і масу приємних емоцій. Якби для кожної людини благодійність стала звичкою ми могли б вирішити багато соціальних проблем.

Юлія Лялька, начальник відділу соціальної роботи МЦСССДМ

Додати коментар