Маємо перше питання до міського голови з приводу стану води у місті

На офіційному сайті Переяслав-Хмельницької міської ради в розділі «Кабінет мешканця» за посиланням: https://phm.gov.ua/?page_id=221 розміщено рубрику «Звернутися до міського голови». Цей сервіс працює у стилі діалогу, тому офіційні звернення потрібно подавати, як і раніше, через Центр надання адміністративних послуг. Щоб поставити запитання очільнику міста, треба зайти до «Кабінету мешканця» на головній сторінці та натиснути вкладку «Звернутися до міського голови».

Днями жителька міста С.А., скориставшись вищезазначеним сервісом, звернулася до міського голови із питанням: «…Скажіть, будь ласка, наскільки питна вода відповідає нормам та хто за цим слідкує? Хто контролює і відповідає за норми води у водоймах? Які водойми в місті придатні для купання дітей?..» Питання актуальне та цікавить багатьох жителів нашого міста.

Міський голова Тарас Костін відразу дав завдання профільним відділам підготувати обгрунтовану відповідь, її ми і публікуємо на сайті міської ради (скан-копія за підписом міського голови опублікована нижче).

Окрім цього, скан-копія відповіді буде відправлена запитувачу на зазначену ним електронну адресу.

Додамо, що це одне із запитань, що стосується питань життєдіяльності міста, з числа багатьох(!!!) інших, в т.ч. і приватних, відповіді на які даються на електронну адресу запитувачів. Деякі питання опрацьовуються спеціалістами профільних відділів. Відповіді публікуватимемо на сайті міста в порядку черговості.

Додати коментар