У Переяславі відбувся черговий Зліт випускників (Фоторепортаж)

Щасливі посмішки та очі, сповнені надії, вишукані сукні та елегантні костюми –  переяславські випускники 28 червня вирушили у доросле, самостійне життя.
Розпочалось святкове дійство із урочистої ходи винуватців заходу, у супроводі своїх наставників, центральною площею міста.

Розпочалися урочистості з вітання випускникам від Народного депутата України, полковника, бойового офіцера, борця за незалежність та сувернітет України Мамчура Юлія Валерійовича: ” Закінчення школи — чудове особливе свято, адже ця подія буває тільки раз у житті кожної людини. Дорогі випускники, тепер перед Вами розстилається широкий життєвий шлях, відкриваються нові можливості і перспективи. Завжди пам’ятайте, що головне у житті — допомагати людям, творити добро, берегти свою землю, шанувати батьків і вчителів, працювати наполегливо й натхненно, а жити повноцінно та радісно. Бажаю кожному з Вас впевненості у своїх силах твердо вірити в свій успіх, у свою долю! Це перша запорука щасливого майбутнього! Нехай Вам завжди щастить! Вітаю Вас!
Не забувайте свою рідну школу, своїх вчителів! В добру путь!”.

Із вітальним словом до випускників 2019 року звернувся міський голова Тарас Костін. Звертаючись до випускників, Тарас Вікторович у вітальному слові зазначив: «Сьогодні для вас дуже пам’ятний та важливий день: школа випускає вас із багажем знань у широку життєву дорогу. Ви навчилися розуміти себе і свій внутрішній світ, відстоювати свою точку зору і принципові переконання. Попереду багато нових і цікавих доріг, вибрати і пройти які потрібно вже самостійно. Що б не трапилося, впевнено крокуйте до чітко поставленої мети – і тоді у вас обов’язково все вийде!».

Гарною традицією є нагородження найкращих випускників. Міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко та начальник відділу освіти Петро Ярмоленко за високі досягнення у навчанні та з нагоди зльоту випускників 2019 року вручили золоті, срібні медалі, цінні подарунки від міського самоврядування та почесні грамоти тринадцятьом кращим з кращих випускників. Свої заслужені нагороди отримали і члени Міської Ради Дітей Переяслава.

Усі виступаючі бажали випускникам успіхів у подальшому навчанні та здобутті професії, здоров’я, натхнення, ініціативи, здійснення найзаповітніших мрій, а також вдалої дороги у нове, доросле та самостійне життя.

Святкове дійство чергувалося виступами юних артистів. Традиційне вручення короваїв, шкільний вальс, благословення батьків на щасливе життя – викликали бурю емоцій, сльози на очах дітей і батьків.

Директори навчальних закладів, після заходу на центральному майдані, вручили випускникам свідоцтва про базову загальну середню освіту. А далі – вечір у колі однокласників, вчителів та батьків і перший світанок у новому статусі – вчорашніх школярів…

 

 

Додати коментар