Привітання міського голови з нагоди Дня Конституції України

Шановні переяславці! 

 Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята

Дня Конституції України!  

         23 роки тому відбулася значима історична подія: була прийнята Конституція Незалежної України. Відтоді та до сьогодення 28 червня вписане у календар червоними літерами, адже – це день народження Основного Закону держави. 
           Прийняття Конституції стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави, що забезпечило стабілізацію суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації в країні, посприяло підвищенню міжнародного авторитету нашої Батьківщини на світовій арені. В Основному Законі враховано історичний досвід українського народу і кращі світові традиції. 

         Однак, розвиток української державності продемонстрував необхідність подальшого вдосконалення Основного Закону, адже без цього неможливо змінити країну, чого сьогодні вимагає українська спільнота. Зміна системи державного устрою та реформування усіх сфер життя суспільства можливе лише після оновлення Конституції.   

     Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай серця завжди повняться гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала. Хай доля буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення. Успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави – гуманізму та законності.                                

Міський голова                                                                  Тарас Костін

 

Додати коментар