З початку 2019 року кар’єрні радники Київської обласної служби зайнятості забезпечили роботою понад 10 тисяч осіб

Про це повідомив  директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук. Він зазначив, що завдяки реалізації інституту кар’єрного радника цьогоріч працевлаштовано 10839 осіб – це на 1,6 тис. осіб більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Зокрема, 40% клієнтів служби зайнятості працевлаштовані оперативно до набуття статусу безробітного.

Державна служба зайнятості започаткувала програму навчання для адаптації співробітників до нового порядку обслуговування клієнтів служби. Не оминула така участь й директорів базових центрів та філій.

«З 25 квітня 2019 року, за дорученням Київського обласного центру зайнятості, директори базових центрів та філій двічі на тиждень упродовж місяця виконували функцію кар’єрного радника», – розповідає Денис Дармостук. У результаті такої роботи працевлаштовано 30 осіб. Так, директор Вишгородської районної філії КОЦЗ Оксана Чуйко  працевлаштувала 13 чоловік, керівник Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ Любов Красова знайшла роботу для шести шукачів роботи, а від Ржищівської міської філії КОЦЗ були працевлаштовані четверо громадян.

Нагадаємо, що інститут кар’єрного радника впроваджено з 1 січня 2019 року. Це дозволяє забезпечити індивідуальний підхід до кожного клієнта служби зайнятості, якісне надання послуг з планування кар’єри, з урахуванням потреб роботодавців та можливостей шукачів роботи. Звернутись до кар’єрного радника можуть не лише безробітні, а й ті, хто не планує ставати на облік до центру зайнятості, а потребує лише підтримки в управлінні своєю кар’єрою чи у професійному розвитку.

 

За більш детальною інформацією звертайтесь до Київського обласного центру зайнятості за телефоном (044) 296-78-06

Додати коментар