На Переяславщині привітали медичних працівників з професійним святом

Напередодні Дня працівників медицини у Центральній районній лікарні відбулися урочистості.

Привітати з професійним святом лікарів, медичних сестер, медиків-ветеранів, санітарів, техперсонал завітали міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, голова РДА Юрій Клименко та голова райради Петро Качкалда.

У своїх привітаннях посадовці зазначили, що праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Медиків недаремно називають хранителями життя, адже вони першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя. У  руках медичних працівників щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від  рівня кваліфікації і призначеного лікування, але й від психологічної підтримки і проявленого милосердя.

Із нагоди відзначення професійного свята представники медичної галузі отримали подяки від очільників району, міста та керівників закладів.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я Подяку від Київської обласної державної адміністрації отримала директор комунального некомерційного підприємства Переяслав-Хмельницької районної ради «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня» Лариса Кузьменчук.  

Джерело

Додати коментар