Вихованці СК «Преслав» успішно виступили в турнірах із кікбоксингу

24-26 травня в Києві відбулися  кілька турнірів із кікбоксингу, в яких  взяли участь п’ять вихованців спортивного клубу “Преслав”  Усі переяславські  спортсмени побували на п’єдесталі пошани. Про успіхи кікбоксерів розповів їхній тренер Олександр Колесник (32 роки).

Так 22-річний Богдан Рубан здобув друге місце в Чемпіонаті України з кікбоксингу WKA серед дорослих, де виступали близько 150 учасників з різних міст. Нагадаємо, що в минулому році він став переможцем  чемпіонату України з бойових єдиноборств «Комбат самозахист ІСО».

Одразу троє спортсменів вибороли нагороди у відкритому  Кубку Києва з кікбоксингу серед юніорів: Дмитро Жуль і Максим Юр  стали переможцями у своїх категоріях, а Олексій Ткачук здобув третє місце.

Ще один  переяславець Юрій Савченко виграв «бронзу» в Кубку конфедерації з кікбоксингу, який проводився серед спортсменів-початківців.

Призерів нагородили медалями і грамотами.

Завдяки спонсорській підтримці ТОВ «Регіонземсервіс», підприємця Олександра Одинця, благодійного фонду «Пліч-о-пліч разом» участь і поїздка спортсменів СК “Преслав” була безкоштовною.

Юлія Строчинська “Вісник Переяславщини”

Додати коментар