«MoPED» у Переяславі: другий день чергової порції тренінгів та семінарів для педагогів нашої альма-матер

У ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» 11 червня 2019 року у рамках реалізації міжнародного проекту ЄС Erasmus+KA2 № 586098-ЕРР-1-2017-1-UAEPKA2-CBHEJP «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання – MoPED» відбувся другий день навчальних тренінгів для викладачів університету.

У вівторок неабияка честь проведення тренінгів випала кандидату педагогічних наук, доценту кафедри початкової освіти, теорії та методики викладання Наталії Опанасенко, викладачеві Оксані Плужник та кандидату історичних наук, викладачу кафедри менеджменту освіти і практичної психології Юлії Бардашевській, які презентували для присутніх «Дизайн-мислення», як одну із методологій вирішення навчальних завдань в освітньому просторі та «Feedback», як педагогічну взаємодію між викладачем та студентом.

Відтак, у практичній частині учасники проекту отримали змогу переконатися що дизайн-мислення – це одна із важливих методологій для реалізації навчальних цілей та формування компетенцій у студентів, feedback – важливий інструмент у налагодженні продуктивної взаємодії між учасниками навчального процесу.

Нагадаємо, що вже сьогодні відбудеться заключний, третій день серії тренінгів та семінарів для викладачів нашого університету. Про те як він пройде Ви неодмінно довідаєтесь із такого ж тематичного матеріалу на нашому сайті – слідкуйте за оновленнями.

Прес-служба університету

Додати коментар