Відбулася щотижнева апаратна нарада

10 червня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Міський голова Тарас Костін привітав іменинників тижня, що минув, підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

На початку наради міський голова повідомив про виїзний прийом керівництвом поліції Київщини для жителів Переяславщини, який відбувся у суботу, 8 червня. Цей захід був ініційований т.в.о. начальника поліції Київщини Андрієм Нєбитовим. Мешканці міста та району мали змогу звернутися до працівників обласної поліції з різними складними питаннями. Прийом громадян здійснювався колегіально. У прийомі також взяли участь : керівник місцевої поліції та міський голова.

Тарас Вікторович вкотре наголосив на необхідності створення формування «Муніципальна варта Переяслава».

Міський голова закликав продовжити роботу у рамках Проекту «Безпечне місто», встановлювати камери відеонагляду по місту та співпрацювати із поліцією.

Наприкінці наради Тарас Вікторович дав доручення начальнику ВУКГ Артему Гриценку пришвидшити роботу нанесення розміток на дорогах, найперше це нанести всі пішохідні переходи, та виокремити засоби примусового зниження швидкості.

По закінченні апаратної наради міський голова разом з першим заступником провели робочу нараду з керівниками комунальних підприємств.

Додати коментар