Відбулася щотижнева апаратна нарада

3 червня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Міський голова підсумував події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

Розпочалась нарада з інформування про трагедію, яка сталась у місті, внаслідок чого постраждала 5-ти річна дитина. Тарас Вікторович дав вказівку надати матеріальну підтримку родині від виконкому, та закликав всіх працівників долучитися до збору коштів на лікування.

Продовжилась апаратна новинами про закінчення навчального 2019-2020 року. Міський голова разом із заступниками та керуючою справами, не залишили жодну школу без уваги. Тарас Вікторович зауважив, що у навчальних закладах були цікаво складені сценарії свят. Тут були не лише прийняті  роками стандартні виступи та нагороди, а й  багато нових заходів, спрямованих на збереження екологічно чистого довкілля.

Далі міський голова подякував всім організаторам, учасникам та волонтерам, які брали участь в організації проведення міжнародних змагань серед тріатлоністів  “Слов’янська хвиля-2019”. Бронзовим призером, поступившись шістьма хвилинами переможцю, став переяславець Антон Мамітько.

Начальник відділу освіти  Петро Ярмоленко повідомив,  що завтра у ЗОШ №7 буде проходити зовнішнє незалежне оцінювання з історії.

Минулого тижня сталася пожежа господарської будівлі. Як повідомив представник рятувальної служби, пожежники оперативно ліквідували загоряння, постраждалих немає.

Секретар ради Петро Бочарін повідомив, що відбулося І пленарне  засідання сесії міської ради і усі рішення будуть найближчим часом оприлюднені на сайті міської ради. Про дату проведення другого пленарного засідання буде повідомлено пізніше.

Міський голова дав доручення:

Начальнику відділу освіти Петру Ярмоленку  запровадити у межах навчальних закладів роздільний збір сміття.

Керуючій справами Ользі Гребенщиковій разом із начальником відділу молоді та спорту Валерієм Мільгевським відзначити волонтерів, які брали участь у підготовці до тріатлону “Слов’янська хвиля-2019. 

По закінченні апаратної наради міський голова разом з першим заступником провели робочу нараду з керівниками комунальних підприємств, на якій були дані доручення.

Додати коментар