Богатирські ігри в університеті – визначено найсильнішого спортсмена

Нещодавно на стадіоні університету відбувся відкритий чемпіонат ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» з богатирського багатоборства. Суддівська колегія змагань, до складу якої увійшли: кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, заступник завідувача кафедри  теорії та методики фізичного виховання і спорту з наукової роботи Андрій Пивовар, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму  Олександр Півень, старший викладач кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму Олександр Гордієнко та викладач кафедри   спортивних дисциплін, ігор і туризму Ігор Постернак визначали найсильнішого спортсмена у шести атлетичних конкурсах із підняття, перенесення, утримання та метання як стаціонарного, так і нестандартного силового обладнання.

За відповідно зайняте місце в кожному з конкурсів учасник отримував певну кількість балів, а переможець і призери визначалися за загальною кількістю балів, набраних у всіх номерах програми.

В результаті призова трійка набула такого вигляду: І місце – представник міста Переяслав-Хмельницький Віталій Тонкошкурий (68 балів); ІІ місце – студент 4 курсу факультету фізичного виховання Ярослав Міщук  (59 балів), ІІІ місце –  студент 2 курсу фінансово-гуманітарного факультету Максим Чебан (46 балів).

Переможець і призери отримали грошові призи та дипломи відповідних ступенів, а всі фіналісти змагань – пам’ятні сертифікати учасників.

Дякуємо всім, хто брав участь у змаганнях, а також нашим спонсорам – профкому університету. Щиро вітаємо переможців і бажаємо ще багато досягнень та успіхів у всіх починаннях!

Головний суддя змагань, заслужений тренер України Тарас Кириченко

Додати коментар